Categorieën
Lab leak Tegenspraak Wetenschap

Oorsprong v/h SARS_cov2 virus

Ik zie vandaag 26-07-22 dat er in Science een update van de studie van Worobey naar buiten is gebracht door een hele groep virologen.
Waaronder natuurlijk Kristian Andersen, Robert Garry, Eddie Holmes, Andrew Rambaut (en weer betaald door NIH en CDC..) .
Waarvan er twitter.com/angie_rasmussen/status/… zegt:
“My great hope is that this work will put the origin debate to rest so we can start to investigate the open questions with the same rigorous scientific principles and methods we used here without distracting speculative bullshit about a lab leak.”
Ze mag dat hopen en wetenschappers die gerede wetenschappelijke twijfel hebben voor ‘distracting Bull shitters’ uitmaken -erg inhoudelijk argument overigens-, de wetenschappers die de science studie begrijpen, wegen en tot andere conclusies komen zullen vragen blijven stellen, tenzij de inhoud van de science studie overtuigd.
Beide kan, we zullen zien….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *