Categorieën
Geen categorie

VWS komt tot besef

“De economische schade komt veel minder dan gedacht voort uit een lockdown en veel meer dan gedacht uit angst.” Dit is nog eens een understatement. Niet dat het tweede niet waar is (men onderschat de mate van angst die gezaaid is) maar uit deze vergelijking spreekt ook de onderschatting van de schade die de lockdown heeft en vooral nog zal veroorzaken. Het besef dat er fouten zijn gemaakt begint door te dringen, vandaar de invitatie aan de kritische experts. Het besef van de mate van de fouten en op welk terrein ze liggen is duidelijk nog niet aanwezig. Op zoek naar de verloren tijd….

https://nos.nl/artikel/2343641-kritische-experts-het-moet-in-het-vervolg-anders-met-de-coronamaatregelen.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *